VERLOSSING

en de heerlijkheid

Waarvan worden wij verlost?

Wij verlossen onze ziel van de waan
en verlossen onszelf van karma!

Wij verlossen onze ziel van de waan en verlossen onszelf van de nodige ballast!
Zodra wij ik tegen onszelf gaan zeggen sparen we ervaringen en gedachten over en met betrekking tot ons. Wij slepen een geweldige koffer met films over ons leven en ons hoofd is vol met oude gedachten. Deze permanente ballast torsen wij van dag tot dag met ons en ontlenen er onze kwaliteiten aan. Het betreft slechts ervaringen en gedachten die bij ons lichaam en onze levenssituatie horen maar die in werkelijkheid weinig of niks met ons van doen hebben. Het is letterlijk ballast en het vertroebelt ons ware zelf. Het hieruit voortkomende waanbeeld, dat wij als ego ervaren, verduisterd onze ziel met zonden en verplicht ons ware zelf tot reïncarnatie.

Probeer eens een kwartiertje jouw ballast te laten staan. Geef eens een kwartiertje geen aandacht aan die bejaarde verhalen en die versleten gedachtes. Laat al jouw wensen en verwachtingen even een kwartiertje met rust en maak je geen zorgen over wat dan ook. Over 15 minuten mag de hele handel weer oppakken als je wilt, maar het hoeft niet. Er is niks verloren als je de hele shit gewoon laat staan en zonder die ballast gewoon verder gaat. Zijn er nog dingen die je bezig houden dan is nu het moment om die even met rust te laten en het jezelf te gunnen om even geen sores te hebben. Nogmaals, als jij jouw shit graag terug wilt, geen probleem want niemand wil jouw sores hebben, niemand steelt jouw problemen, zelfs niet jouw mooiste.

Zo, nu ben je leeg, zonder zorgen en ontspannen! Mis jij jouw sores? Komt er nog wat bovendrijven? Gewoon liggen laten,even geen aandacht voor dat wat best een kwartiertje wachten kan. Hoe voelt dat? Mis je iets? Ben je iets kwijt? Heb je het gevoel dat je iets tekort komt? Je bent nu verlost van jouw waan, jouw waan waaraan jij zoveel aandacht besteed en jouw waan die steeds aandacht vraagt om in stand gehouden te worden. Jij kan heel goed zonder die waan, maar die waan kan niet zonder jou! Als het je lukt om wat langer waanloos en wensloos te zijn zul je ontdekken dat jij verlost van iets, plotseling ook verlicht bent, verlicht van jouw waan.

Zijn er nog dingen die je bezig houden dan is nu het moment om die even los te laten en het jezelf te gunnen om even verlost te zijn van jouw waan, van jouw ego.
Mis jij jouw sores? Komt er nog wat bovendrijven? Gewoon liggen laten,
even geen aandacht voor dat wat best een kwartiertje wachten kan.
Hoe voelt dat? Mis je iets? Heb je het gevoel dat je iets tekort komt?
Je bent nu even verlost van jouw waan van doener te zijn!
Je ervaart jouw ware zelf even zonder doener.

TERUG NAAR BOVEN

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close