WARE ZELF

in eeuwigheid. Amen.

Wanneer je jouw ballast zonder morren naast je neer kunt leggen en
niet direct de behoefte hebt om je met allerlei gedachten bezig te houden.

Wanneer jij je realiseert dat elke ervaring slechts een ervaring is
en jij degene bent die deze al dan niet aangename ervaringen
waarneemt en niet bent.

Dan wens ik jou veel inzicht en wijsheid en succes met jouw zelfrealisatie!

Verlicht van jouw waanbeeld, verlost van jouw ego en bevrijdt van jouw zonden ontdek jij jouw ware zelf. Het was er altijd al, maar het was verborgen, ergens onder in de kast op een plaats waar je het lang geleden hebt laten liggen.

Hoe kunnen wij de vreugde van ons ware zelf ervaren?

Hoe kunnen wij de waan en het bijbehorende lijden opheffen?

Hoe kunnen wij Samsara en karma ongedaan maken?

Kortom, hoe kunnen wij wakker worden en ons ware zelf realiseren? Wanneer de voorgaande hoofdstukken over geest, ziel, lichaam, incarneren, karma, ego, zonde, reïncarnatie, zelfrealisatie, verlichting, verlossing en het ware zelf geen vragen meer oproepen en het vanzelfsprekend is dat de doener een waanbeeld is en ons ego een waanidee, dan wordt het tijd om jouw ware zelf te gaan ervaren. Twijfel je nog of is er iets niet geheel duidelijk, neem er de tijd voor of lees het geheel of gedeeltelijk meermaals. Je hele leven stond in het teken van jouw waan en het is niet vanzelfsprekend dat deze waan zich zonder slag of stoot gewonnen geeft.

Beter een keer te veel lezen dan uit nieuwsgierigheid doorbladeren. Het betreft jouw ware zelf en het laten verdwijnen jouw karma, het gaat om jouw waanbeeld, jouw ego, jouw zelfgecreëerde gedachtebeeld! Wanneer je jouw ballast zonder morren naast je neer kunt leggen en niet direct de behoefte hebt om je met allerlei gedachten bezig te houden. Wanneer je op dit moment niet geplaagd wordt door de kommer en kwel van onze dagelijkse wereldse beslommeringen. Wanneer jouw omgeving jou in staat stelt om de komende tijd in alle rust door te brengen en jouw communicatiemiddelen uitgeschakeld zijn. Wanneer jij je realiseert dat elke ervaring slechts een ervaring is en jij degene bent die deze al dan niet aangename ervaring waarneemt en niet bent. Dan wens ik jou veel inzicht en wijsheid en succes met jouw zelfrealisatie!

TERUG NAAR BOVEN

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close