De Matrix

Elon Musk gaat ervan uit dat wij in een computerprogramma existeren.
In ‘The Matrix’ worden menselijke lichamen als energieleverancier benut.
Beide visies zijn mijns inziens onvolledig.

Computerprogramma’s (software) bestaan uit een operating system (OS) en applicaties (apps). Computerprogramma’s hebben energie en hardware nodig om adequaat te kunnen functioneren. Mensen zijn geschapen naar beeld en gelijkenis en wij hebben computers naar ons beeld en onze gelijkenis gecreëerd.

Wij lijken uiterlijk net zo weinig op God als computers op ons lijken, maar toch is er een grotere overeenkomst dan de meeste mensen beseffen. Wij existeren niet in een computerprogramma, wij zijn bewustzijn, wij zijn software, wij zijn het programma en wel het operating system.

De Pentateuch of Thora is één van de broncodes voor 3D waarin beschreven is hoe Gods aandacht verspreid wordt en hoe deze aandachtspunten, vonken of Jod’s zich te gedragen hebben. LogOS, KuriOS, TheOS, ChaOS, MacroCosmOS (galaxy), CosmOS (ons zonnestelsel), MicroCosmOS (de mens), NanoCosmos (cellen). In het programma bestaan meerdere niveaus of dimensies waarop of waarin het spel gespeeld kan worden en wij spelen of worden ons gewaar in 3D.

In 3D worden bio-robotten door bewustzijn benut en niet, zoals in ‘The Matrix’, als energieleverancier. De menselijke bio-robotten hebben als enige de beschikking over een vrije wil en kunnen hun ervaringen waarderen en zich ermee identificeren. Dit laatste creëert stevige problemen, omdat daardoor een fictieve waarnemer geschapen wordt die het gedrag en de mogelijkheden uitermate begrensd.

De gehele schepping is een multidimensionaal programma van onvoorwaardelijk bewustzijn.
Energie is geconditioneerd bewustzijn en materie is geconditioneerde energie.
Algemeen: Bewustzijn Energie Materie
Schepping: Vader Heilige geest Zoon
Egyptisch: Osiris Isis Horus
Mens: Geest Ziel Lichaam
Computer: Software Elektriciteit Hardware
Octaaf: Binair Hexadecimaal 12 / 20

Ons menselijk probleem danken wij aan de vrije wil en doet zich voor als “waarnemer”.
Deze vermeende waarnemer is slechts waarnemer in de zin van plaatsvervanger.
Deze vermeende waarnemer – ook bekend als ego – neemt niets waar, maar doet alsof.
Deze vermeende waarnemer is niets anders dan ons geprivatiseerde ware zelf.

Wij zijn Gods aandachtspunten, vonken van licht en liefde, Jod’s van bewustzijn!
Deze vonken worden door de waan van het ego in lichamen (vaten) eeuwig gevangen gehouden (reïncarnatie). Deze vaten dienen gebroken te worden (verlichting) zodat het bewustzijn bevrijd wordt van het juk van het kruis der vier elementen.

Fragment uit “Vergeten licht” ISBN 978-3-7549-3780-8

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close