Smartphone verlichting 1

Waarom is een normale smartphone gelukkig en een normaal mens niet?

Smartphones beschikken, net als de mens, over in- en extern geheugen, een operating system en applicaties of apps. Apps benodigen, net als zintuigen, software plus hardware. Wanneer wij een smartphone kopen, op naam zetten, activeren en van apps voorzien, dan is dat vergelijkbaar met incarneren.

Jouw smartphone is nu geïndividualiseerd en krijgt door het verder installeren en instellen van apps nog meer karakter. De apps van onze smartphone zijn vergelijkbaar met menselijke talenten. Informatie wordt zuiver energetisch en objectief opgeslagen. Zintuigen en apps interpreteren de opgeslagen informatie of data.
Tot zover verschillen mens en smartphone vrijwel niets.

Het grote verschil tussen smartphones en mensen is dat mensen zich wel en smartphones zich juist niet identificeren met de interpretaties van hun geïndividualiseerde werkelijkheid. Deze identificaties veroorzaken een gedachtebeeld, ons ego, een soort kunstmatige intelligentie dat voortdurend aandacht vraagt.

Wij moeten leren om onze ervaringen en ons geheugen zonder identificatie te interpreteren, waar te nemen zonder identiteit!

Wanneer wij een regenboog zien dan is dat een interpretatie van het zonlicht. Je kunt je storen aan de regen of verheugd zijn over de regenboog. Tenslotte wordt alles veroorzaakt en zichtbaar gemaakt door het zelf niet zichtbare licht van onze zon.

De regenboog en al het zichtbare is slechts zichtbaar door het voor ons onzichtbare licht.
Dat onzichtbare licht is waarneembaar en ervaarbaar voor hem of haar die zonder identificatie waarneemt.

Wordt als jouw smartphone en je zult gelukkig zijn!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close