Smartphone verlichting 2

Hoe zou het zijn wanneer de mensheid ontdekt dat smartphones gelukkig zijn en dat gelukkig zijn ook voor mensen niet van iets of iemand afhankelijk is? Mensen zijn als zonlicht geboren maar zijn niet gelukkig omdat ze geloven het schijnsel van de maan te zijn. Mensen zijn Avataren die geloven bio-robot te zijn.

Mensen verwarren hebben met zijn, individualiteit met identiteit. Mensen hebben hun ware licht vergeten en zijn voortdurend op zoek naar geluk, naar hun vergeten licht. Als bio-robot zal de mens nooit het vergeten licht vinden en alleen als Avatar is de mens weer gelukkig.

Het is werkelijk zonde dat wij ons ware zelf tot ego reduceren. Waarom geloven wij een kikker te zijn in plaats van een prins? Waarom laten we ons door die kikker tiranniseren en smijten we, net als in het sprookje, die kikker niet gewoon tegen de muur.

Hoe komt het, dat wij denken de echo van ons ware zelf te zijn? Hoe komt het, dat miljarden mensen geloven gelukkig te worden als hun smartphone maar gelukkig is? Avataren stralen van nature terwijl bio-robotten dit licht niet verdragen en Avataren doelbewust in een slecht daglicht plaatsen.

Meningen zijn individuele interpretaties van gebeurtenissen, net als de instellingen van software en hardware. Interpretaties zijn persoonlijke aanpassingen (instellingen) aan de waarheid of de standaard instelling.

Je kunt de instellingen (configuratie) van jouw smartphone en apps beschouwen als de persoonlijke mening van jouw smartphone. Jouw smartphone respecteert de mening van andere smartphones omdat hij zich niet identificeert met zijn of andermans mening.

Jouw smartphone is dus een goed voorbeeld van hoe jij met jouw medemensen kunt omgaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close