De suïcidale mensheid

De aarde zal geen vrede kennen zolang de mensheid zichzelf niet ontmaskerd! De wereldgeschiedenis of beter de mensheidsgeschiedenis betreft vrijwel uitsluitend STRIJD! Wij mensen strijden tegen bacteriën, virussen, elementen, honger, ziektes, armoede, ongelijkheid, vijanden, overheersers, tegenstanders, anders denkende, andere religies etc. etc. etc.

Zodra wij mensen iets onbekends op ons levenspad ontdekken dan gaan wij de strijd aan. Wij zijn, als kroon op de schepping, een nogal agressief paranoïde product binnen die schepping. Maar zijn wij als mensheid zo bedoeld of is er ergens in het scheppingsprogramma iets mis gegaan? Wij zijn toen geschapen naar beeld en gelijkenis en leefden toch op aarde in een paradijselijke wereld?

Daar kwam abrupt een einde aan nadat de mens gegeten had van de vruchten van een verboden boom. Maar wat waren nu precies de implicaties van het eten van die appel? De vruchten van deze boom verschafte de mens kennis van goed en kwaad. Kennelijk beschikte de mens voordien niet over deze kennis. Kennelijk had de mens voordien geen besef van goed en kwaad. Maar wat is daar mis mee?

De waarheid hieromtrent wordt de mensheid sinds mensenheugenis onthouden terwijl het toch zo simpel is. Eten van de vruchten van de boom van kennis van goed en kwaad betekent niets anders dan dat jij je gaat identificeren met dat wat je hebt. Dat wat je bent wordt daardoor ondergeschikt aan dat wat je hebt. Je bent als bewustzijn geïncarneerd in een individueel lichaam en jouw lichaam is jouw tempel.

Godsdienst is niks meer en niks minder dan het respectvol beheren van de jou toegewezen tempel. Jij huist als Godsvonk, als fractal van God, in Gods huis (jouw lichaam) en als jij je identificeert met jouw lichaam, als jij je veréénzelvigd met jouw tempel dan staat dit gelijk met het eten van verboden vruchten en dan wordt jij een ID-entiteit in plaats van een mens, dan ga jij een masker dragen.

Personae betekent ‘maskers’ en het eten van die appel verschaft ons deze personae of maskers. Het eten van die appel of het identificeren met onze ervaringen creëert een identificatie entiteit die ons ware zelf achter de maskers van identiteit, van ID-entiteit verbergt en dat is zonde. Jouw ware zelf wordt dan een ID-entiteit (identiteit) verborgen achter persoonlijke maskers.

Dat is zelfs de enig denkbare ware zonde! Alle andere door kerk en staat bedachte zonden zijn cultuur gebonden zonden die alleen begaan worden door hen, die reeds door identificatie gezondigd hadden. Om te voorkomen dat het hier op aarde een zootje zou worden, is voor de reeds geïdentificeerde, en dat was en is helaas de meerderheid, destijds die tien geboden opgesteld.

De tien geboden zijn bedoeld voor personae of identiteiten (ID-entiteiten) en niet voor mensen. De tien geboden zijn bedoeld voor personae die zich met hun lichaam, hun bio-robot identificeren. Het menselijk lichaam is Gods tempel en tegelijkertijd een autonome bio-robot. De mens beschikt over een lichaam (bio-robot) en maakt daarmee ervaringen, maar is dat lichaam en die ervaringen niet.

Zolang de ware mens verscholen blijft achter de maskers van identificatie,
zolang de ware mens zich ervaart als een aan verandering onderhevige identiteit,
zolang de ware mens zich ervaart als een meningen debiterende ID-entiteit of ego,
zolang de ware mens zich ervaart als ego (identiteit) en zich herkent is de spiegel,
zolang deze ID-entiteit of ego zich veréénzelvigt met het lichaam (bio-robot),
zolang deze zich identificerende mensheid niet ontmaskerd wordt,
zolang zal die mensheid geen vrede op aarde kennen!

De ware mens behoeft geen meningen of strijdpunten, geen geboden, masker- of gezichtsherkenning. Deze suïcidale mensheid zal pas ophouden met strijden wanneer het collectief gaat beseffen dat ware mensen nooit strijden en dat gezichtsherkenning een masker herkent, maar nimmer de WARE MENS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close