Open brief

Open brief van alle ouderen bestemd voor alle jongeren!

Wij ouderen laten jullie op een wereld achter die inmiddels uitgeput is door onze behoefte aan privatisering. Wij ouderen hebben bezit en groei heilig verklaard, wij ouderen hebben God geprivatiseerd en wij ouderen hebben onszelf en jullie ertoe gebracht om ook onze goddelijke kern te privatiseren. Middels multinationals en ngo’s hebben wij ouderen de wereld gemonopoliseerd en zijn wij bezig ook de macht van lokale overheden over te nemen. Rendement en verslaving is het motto van onze gezondheids- en voedingsindustrie. Onze wereldeconomie berust op fraude en onze religies berusten op bedrog, geweld en het achterhouden van informatie. Kerk en staat zijn sinds jaar en dag de twee handen op één monopoliebuik van machtsmisbruik.

Ook al zijn piramidespel, matrices en ponzifraude illegaal en in vele landen wettelijk strafbaar, toch blijkt ons bankensysteem bij nader inzien een zuiver geval van ponzifraude. Inmiddels heeft een kleine groep belanghebbende middels fiscale diefstal zoveel geld van de massa geconfisqueerd dat, wanneer dit geld enigszins eerlijk verdeeld zou worden niemand van jullie jongeren meer hoefde te werken.

Ons spel is ondertussen uitgespeeld maar wordt, mede ten koste van jullie toekomst, met steeds draconischer maatregelen kunstmatig overeind gehouden. Ondanks alle bovenstaande negativiteit hebben wij ouderen dit alles gedaan in de naïeve veronderstelling dat wij daarmee een goed georganiseerde wereld zouden kunnen opbouwen en in stand houden. Wij ouderen zijn daarbij totaal vergeten dat wij geen mensen zijn maar bio-robotten. Wij hadden reeds lang het besef verloren dat wij het waarnemen zijn en niet dat wat wij waarnemen. Het privatiseren van onze goddelijke kern heeft ertoe geleid dat we geworden zijn wat we waarnamen. Door identificatie met ons lichaam, ons aardse waarnemingsvoertuig zijn wij dat lichaam en de daarmee gedane ervaringen geworden. Wij ouderen zijn vergeten wie we ‘zijn’ en geworden wat we ‘hebben’. Onze hebzucht hebben wij niet meer in de hand en keert zich nu tegen ons. Wij ouderen vragen jullie nu om begrip en hulp.

Wij ouderen hebben gegeten van de vruchten van de boom van kennis van goed en kwaad en wij hebben jullie, door onwetendheid en goed bedoeld, gevoed met dezelfde vruchten. Wij ouderen hebben jullie, onze kinderen, niet gezien, zoals wij door onze ouders ook niet gezien zijn en wij hebben jullie verpakking geprezen maar de inhoud over het hoofd gezien. Ons ware zelf is door onze ouders genegeerd en wij hebben jullie ware zelf genegeerd. Allemaal goedbedoeld misverstand met verstrekkend gevolg.

Onze en jullie lichamen zijn autonome bio-robotten gemaakt van de elementen van deze wereld. Ouderen en jongeren zijn het bewustzijn, het waarnemen dat en niet een waarnemer die, gebruik maakt van de ons ter beschikking gestelde lichamen.

Stop te geloven dat je iets (een ding) bent of hebt, je bent onvoorwaardelijk waarnemen en als zodanig een kind van God, een fractal goddelijk bewustzijn.

Wij ouderen hebben dit te laat begrepen en hopen dat jullie jongeren de wereld kunnen verbeteren door je te beseffen dat je alléén nu bent en alléén nu kunt verbeteren. Ons systeem was gebaseerd op angst en intolerantie in plaats van liefde en respect.

Daarom richten wij ouderen van deze wereld de vraag aan alle jongeren van dezelfde wereld: “Willen jullie onze fouten niet herhalen en jullie ware aard als mens herstellen door te beseffen dat onze ware aard zich in deze materiële wereld bevindt, maar niet van deze wereld is.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close