Hacken

Hacken: “Het wederrechtelijk toegang verschaffen tot een informaticasysteem.”
Een typische aanpak bij een aanval op een systeem bestaat uit drie stappen:

  1. Systeeminventarisatie: vergaar eerst zo veel mogelijk informatie over het te hacken systeem.
  2. Kwetsbaarheidsanalyse: identificeer de mogelijke aanvalsmethoden.
  3. Exploitatie: gebruik de gevonden kwetsbaarheden om toegang tot het systeem te krijgen.

Er is sprake van externe hacking wanneer iemand die daartoe niet gerechtigd is, zich toegang
verschaft tot een informaticasysteem of zich daarin handhaaft. Er zijn dus twee mogelijkheden:

  1. ofwel verschaft men zichzelf onrechtmatig toegang tot een informaticasysteem;
  2. ofwel handhaaft men deze onrechtmatige toegang.

Volgens Noah Yuval Harari is de mens een ‘hackable animal’, een hackbare diersoort. Bio-robotten waarschuwen voor het risico om bio-robot te worden is niet lonend. De grap is dat Noah zelf ‘gehacked’ is, evenals Klaus Schwab, Bill Gates, Angela Merkel, Emmanuel Macron, Mark Rutte en nog een kleine acht miljard mensachtigen. Er valt dus, zelfs met de hulp van technologie en kunstmatige intelligentie, niks te hacken! De hele handel is al gehackt, waarschijnlijk was het woensdag gehaktdag.

Wanneer ik mij, rechtmatig of onrechtmatig, toegang wil verschaffen tot een systeem, met het doel dit systeem te manipuleren, dan kan ik daarvoor alléén middelen gebruiken die dit systeem kunnen beïnvloeden. Bijvoorbeeld: Geheel mechanische systemen zijn ongevoelig voor propaganda, maar kunnen extreem temperatuurgevoelig zijn. Er zijn dus beperkingen waarmee ik rekening dien te houden, anders mislukt mijn infiltratie.

Wat precies, kan, is of wordt gehackt bij de computer systemen? Software! Wat precies, kan, is of wordt gehackt bij een menselijk lichaam? Software en hardware! Het menselijk lichaam is een totaal autonome bio-robot die voorzien is van, en bewustzijn ontleent aan, een fractal goddelijk bewustzijn. Autonomie dankt het menselijk lichaam een eigen operating system met een reeks individuele apps.

Wanneer manifest bewustzijn zich, met dank aan Prometheus en de vrije wil, identificeert met ervaringen (software) en objecten (hardware) dan wordt strikt genomen het menselijk lichaam, de bio-robot gehackt. Er ontstaat daardoor een gedachtebeeld in de hersenen waaraan blijvend geloof gehecht dient te worden.

Dit rotsvaste geloof in het bestaan van een eigen identiteit, ID-entiteit, personae, masker of ego, dat braaf luistert naar de naam ‘ik’, maakt de mens gevoelig voor propaganda en manipulatie met de hulp van technologie en kunstmatige intelligentie. Maar dit betreft het lichaam, de bio-robot en nadrukkelijk niet de ware mens. Bewustzijn kan je niet manipuleren, alleen een waan kun je manipuleren, ontregelen, uitroeien etc.

Die W.E.F. lieden op andere gedachten brengen is boter aan de galg smeren. Zinvoller is het om de massa te informeren omtrent hun nog steeds voorhanden zijnde mogelijkheden om van bio-robot weer waarlijk mens te worden en daardoor ongevoelig voor heer Schab’s goede bedoelen. Daarvoor dient de massa ter ore te komen wat hen duizenden jaren door kerk en staat onthouden is en waarvoor miljoenen denkende en vooral andersdenkende over de kling gejaagd zijn.

Waldensen, Albigensen, Katharen, Heksenvervolging, Kristalnacht, Kruistochten, Oervolken, Indigene bevolking, Zigeuners, Joden enz. enz. alles dezelfde waan, hetzelfde misverstand, dezelfde Inquisitie. Helaas bevinden al deze naamloze slachtoffers zich in goed gezelschap: Socrates, Jezus, Jeanne d’Arc, Giordano Bruno etc. ondergingen hetzelfde los, maar waarom? Om te voorkomen dat de mens wakker wordt!

Mensen creëren geen wereld zoals de onze, dat doen alléén bio-robotten. Bio-robotten die rotsvast geloven dat ze mensen zijn, slaan de plank bekwaam mis. Algehele welstand is het beste middel voor de broodnodige bevolkingsreductie. Het besef zichzelf door identificatie tot bio-robot gereduceerd te hebben laat de mens vanzelf verlangen en zoeken naar de oplossingen voor dit menselijke probleem. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje en hebben elkaar niks te verwijten.

Doordat de mens zich, rond het derde levensjaar, is gaan veréénzelvigen met lichaam en ervaringen, is de ware mens één geworden met het lichaam, de tot hem of haar ter beschikking gestelde bio-robot. De mens is gaan geloven iets te zijn waarover ie in werkelijkheid beschikt. De mens doet zich daardoor voor als een smartphone die beweert een goed gesprek gehad te hebben of een leuke video gemaakt te hebben. Kortom kunstmatige intelligentie. Deze vorm van kunstmatige intelligentie is middels allerlei technologieën manipuleerbaar, de ware mens nimmer.

Het besef, dat jij als mens het onvoorwaardelijke waarnemen bent! Het besef, dat jij nooit dat kunt zijn wat je waarneemt! Je bent geen object, geen ding! Het besef, dat jij nooit dat kunt zijn waarmee jij waarneemt! Jouw lichaam is een ding! Het besef, dat dingen aan verandering onderhevig zijn en jij niet. Het besef, dat jouw ego meningen heeft en jouw ego zich in de spiegel herkent, terwijl jij daarvan het onvoorwaardelijke tijdloze waarnemen bent. Dit door pure logica gefundeerde besef wordt de mensheid door kerk en staat onthouden.

Onderzoekt alle dingen en behoudt het goede!
Het W.E.F. is een even machteloze reus als de grijze heren in Momo.
Wie neemt hen het sigaretje uit de mond?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close